jump to navigation

Jadwal Pagelaran Wayang Gagrag Banyumasan, Wulan Desember 2014 November 27, 2014

Posted by Kluban.net in WAYANG.
Tags: , , , , , , , ,
3 comments

pandhawa ngumpul

Jadwal Pagelaran Wayang dalang Banyumasan wulan Desember 2014. Manut critane salah siji “manager” dalang, biasane paling rame pancen wulan jawa Apit, Besar & Sura. Nek wis Sapar mandan suda tanggapane. Tapi ya ora kabeh, buktine ana sing esih rame bae.

(lebih…)

Sate Lor Lapangan Kalisalak, Maknyuss Desember 19, 2014

Posted by Kluban.net in PANGANAN.
Tags: , , , ,
3 comments

image

Nang Desa Kalisalak Kecamatan Kebasen Banyumas, ana sate terkenal. Jenenge Sate Lor Lapangan, sing panggonane pancen nang sisih lor lapangan.
(lebih…)

Nonton Wayang Mangsa Udan Desember 19, 2014

Posted by Kluban.net in KLANGENAN, WAYANG.
Tags: , ,
add a comment

image

Mangsa rendheng utawa udan, wong nanggap wayang tetep akeh. Mung sing kiye ora dijagani nang cara nata kelir, gamelan karo tratag utawa tarub.
(lebih…)

Pengumpulan Dana Kanggo Korban Longsor Banjarnega Desember 17, 2014

Posted by Kluban.net in WARTA.
Tags: , ,
1 comment so far

image

Longsor Banjarnegara dadi bencana nasional. Winginane kae Presiden Jokowi wis mudun nang Cilacap njur niliki langsung meng lokasi. Perkumpulan-perkumpulan ya pada nganakna bakti sosial pengumpulan dana.

Ora kalah juga sing awan mau nang Tugu Lilin Gumilir, Yamaha Mataram Sakti ngejak pengguna jalan kon nyumbang. (lebih…)

Sate Pak Mul Maos Desember 17, 2014

Posted by Kluban.net in PANGANAN.
Tags: , , , , , ,
5 comments

wpid-sate-pak-mul-maos.jpg.jpeg

Nek liwat jalur Sampang-Maos Cilacap, ana warung sate sing cukup terkenal nang Maos Lor, ya kuwe Sate Pak Mul. (lebih…)

Sate Kambing Pak Atmo Kalisabuk Desember 16, 2014

Posted by Kluban.net in PANGANAN.
Tags: , , , , , ,
3 comments

image

Awan-awan liwat Kalisabuk, Kesugihan. Ana sing ngajak makan siang, ya wis menggok Sate Pak Atmo, jajal kaya apa?

(lebih…)

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 2.049 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: