jump to navigation

Maskumambang Oktober 9, 2012

Posted by Kluban.net in CRITA.
Tags:
trackback

Wis suwe ora weruh ama tetean sing kaya kiye. Kenangapa jenenge maskumambang ya? Ap merga kuning  = warna emas. Terus kiye uripe kemambang nang nduwur godhong tanduran liyane. Jane apik tapi ama

Oh iya maskumambang kiye salah inspirasi jeneng blog kiye, tapi dinei huruf R nang tengahe, soale ben cocog karo jenengku sih.

Komentar»

1. kupretngapak - Oktober 31, 2012

lahhh kiehhh ketemu deneng yahhh blog sing bahasa banyumasan… salam kenal ya kangggg

Suka

2. awant - Januari 1, 2013

Ayo lestarikna budaya banyumasan. Aja isin nganggo bahasa ngapak nang kota purwokerto. wong sing nang jakarta be ngapak ngomonge koh.
salam kenal kang

Suka


Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 2.049 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: