jump to navigation

Ngkuwung Desember 14, 2012

Posted by Kluban.net in CRITA.
Tags: ,
trackback

PelangiSedhekala pas senggal Magrib biasane langite warnane apik. Abang, kuning, biru, klawu, tapi apik maning nek ana ngkuwung. Ngkuwung kuwe basa Indonesiane pelangi. Ari jere mbahe gemiyen, ngkuwung kuwe jere widadari agi pada adus. Mandn bingung nek adus koh metune abang, kuning, ijo, biru, wungu… Lha widadarine endi? :mrgreen:

Subhanallah, pas surup sengengene nang kulon, dadi ngkuwunge keton bunder setengah. Apa maning ngkuwunge ora mung siji, tapi loro kae nang sisih njaba ana maning najan ora genah banget.

Komentar»

1. ahsanfile - Desember 14, 2012

halalaa….nyong kepengin bali menek wit klapa …

Suka

Maskur - Desember 14, 2012

lha wingi apa urung

Suka

ahsanfile - Desember 14, 2012

Anu ketungkul nang ndalan terus, nang ngumaeh nek wengi tok… liburan ngesuk kepengine bali koh … lumayan cuti 3 hari ulih 10 hari…

Suka


Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 2.081 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: