Malem Minggu Di Happy Games Cilacap

image

Nang Borobudur Plasa, kompleks Pasar Gede Cilacap, nang tingkat nomer 3 ana nggon dolanan jenenge Happy Games. Angger nang kota gedhe ya kaya sing jenenge TimeZone kae. Nang kene ana werna-werna dolanan, bukak jam 10 esuk nganti jam 9 wengi.

image

Nek malem minggu apa maning terang, panggonan kiye biasane rame pisan. Bocah balita nganti remaja pada milih dolanan dewek-dewek.
image

Saking akehe pengunjung cokan nganti antri pas arep dolanan nang salah siji wahana sing ana nang kono.
image

Ora mung dolanan nggo seneng-seneng thok, sing kanggo golet kringet alias olahraga ya ana. Kaya basket karo dolanan sing nggo nari ngetutna tanda panah nang layar kae.

Nek arep dolanan kudu duwe kertune. Kertu diisi terus dienggo nang saben-saben wahana. Regane beda-beda, kena di cek karo kena diisi ulang.

Posted from WordPress Android

Iklan

4 pemikiran pada “Malem Minggu Di Happy Games Cilacap

  1. Ping balik: Mio 125 ML, Mio J Di Upgrade Dan Di Blaster | Maskur's Blog

  2. Ping balik: Animal Kaiser Di Pusat Permaian | Maskur's Blog

Terima Kasih Atas Komentarnya

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s