No Image

Mbarang Ebeg

April 2, 2015 klubanet 3

Ebeg biasane dipentasna nang lapangan apa latar umah. Kesenian tari-tarian sing nggambarna wong perang kiye siki kayane wis madan suda. Soale ana unsur mistise kuwe […]